Dyrlæge på Hjul ...

Hjemmebesøg, trygt og bekvemt …

Chip og kattelem , to fluer med et smæk!

I sidste uge var jeg på hjemmebesøg hos Sacha som har to dejlige katte Piv og Miv. Sacha har haft problemer med en fremmede kat der sniger sig ind gennem kattelemmen og æder kattenes mad og jagter hendes katte rundt i stuen.
Det problem har vi nu løst ved at chipmærke Piv og Miv. Samtidig er der blevet monteret en chip-læsende kattelem. Den fungerer således at den kun åbner når Piv og Miv nærmer sig lemmen idet den aflæser chippen som kattene har i nakken.
Desuden er begge katte automatisk registreret i Dansk katteregister og kan bringes hjem hvis de skulle blive væk. Således to fluer med et smæk!

Har I fået hvalpe eller killinger?

Det er altid en dejlig oplevelse når tæven eller hunkatten nedkommer med et skønt kuld. Når de små nuttede så skal sundhedsundersøges, vaccineres og evt. chipmærkes sætter mange af mine kunder pris på at dette kan gøres i hjemmet.
Jeg kommer gerne ud til jer og klarer opgaven i de hjemmelige omgivelser. Når jeg er færdig er hele kuldet sundhedsundersøgt, der er lavet en sundhedsbog til hver af hvalpene/killingerne, de er blevet vaccineret og måske chipmærket og er således klar til at blive givet videre til en ny familie.

Vaccination af hund og kat

Vaccination af katte.
Katte vaccineres for at beskytte dem mod sygdomme. De vigtigste vacciner kaldes basis eller kernevacciner og beskytter mod kattesyge og katteinfluenza.
Herudover kan der tilvælges andre vacciner: Clamydia, et virus der angriber øjne og øvre luftveje, Feline leukæmivirus der rammer de hvide blodceller i kroppen og sænker immunforsvaret.

Hvis katten skal med på udenlandsrejser skal den vaccineres mod rabies (hundegalskab) og have et kæledyrspas.

Vaccination af hunde
Hunde vaccineres mod forskellige sygdomme. Basis/kernevaccinen beskytter mod hundesyge, leverbetændelse og parvovirus infektion.
Herudover kan der tilvælges andre vacciner eksempelvis vaccine mod kennelhoste.
Hvis hunden skal med på udenlandsrejser skal den vaccineres mod rabies (hundegalskab) og have have et kæledyrspas.

Sundhedsundersøgelsen
Ud over selve vaccinationen, vil et besøg af dyrlægen altid inkluderer en sundhedsundersøgelse. Ved det årlige sundhedscheck undersøger jeg hunden eller katten for tegn på sygdomme, både synlige og skjulte. Derved kan eventuelle lidelser opfanges i tide således vi kan iværksætte en behandling eller forbyggelse, som øger dyrets helbred, livslængde og livskvalitet.

Kampagnepriser

I forbindelse med opstart af min praksis har jeg kampagnepriser på killinge- og hvalpepakker.
Se eksempler under priser eller ring eller mail for mere info.

Lancering af hjemmeside

Min hjemmeside er nu i luften, officelt starter jeg som mobil smådyrsdyrlæge i Ebeltoft, Mols og Djursland d. 7/4 2014